EL: Avdalović bolji od Trifunovića

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Avdalović bolji od Trifunovića

U prvom meču današnjeg programa Evrolige, košarkaši Šolea zabeležili su prvu pobedu u elitnom takmičenju, savladavši Lietuvos Ritas 73:69.

Domaćin je do pobede stigao zahvaljujući dobroj partiji Fabiena Kozora, koji je ubacio 20 poena i imao pet skokova, a sjajnu podršku imao je u Vuletu Avdaloviću, čiji je učinak bio 15 poena, tri skoka i asistencija.

EL: Pionir čeka "ponos Izraela"

EL: Ivković ponizio Unikahu, debakl CSKA >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Ne treba izostaviti ni Rendala Fokera sa 11 poena i 14 skokova, dok su u ekipi Aleksandra Trifunovića bolji od ostalih bili Martinas Gečevicius sa 19, odnosno Kenan Bajramović sa 16 poena.

Šole se prvom pobedom popeo na četvrto mesto u grupi C, dok je Lietuvos i dalje bez pobede i deli poslednje mesto sa Cibonom.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Partizan izgubio od Makabija

Izvor: Beta, 05.Nov.2010, 00:01

BEOGRAD, 4. novembra 2010. (Beta) - Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od izraelskog Makabija sa 54:67 (10:23, 12:8, 15:20, 17:16), u utakmici trećeg kola Grupe A i zabeležili drugi poraz u Evroligi...Pred 7.570 ljudi u hali Pionir, najefikasniji u Partizanu bio je Oliver Lafajet...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.