Džejms o manipulatoru Mesini: Pogledaj se u ogledalo

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 18:41

Džejms o "manipulatoru" Mesini: Pogledaj se u ogledalo

Košarkaš Monaka Majk Džejms uključio se u debatu u vezi sa trenerom milanske Olimpije Etoreom Mesinom.

Italijanski stručnjak se osvrnuo na slab start sezone svog tima i praktično okrivio Kevina Pangosa.

Džejms nije hteo da ostane nem na ove kritike, pogotovo što je i sam imao loša iskustva sa Mesinom. Kada je četvorostruki šampion Evrolige stigao u Olimpiju 2019. godine, najpre je precrtao Džejmsa koji je imao sjajnu sezonu.

"U srži našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razočaravajućeg starta sezone je to da nemamo pravog vozača za naš automobil. Pangos nije čovek koji može da učini da ovaj tim zaigra“, izjavio je Mesina.

Ubrzo je stigao odgovor od Džejmsa.

"Kriviti plejmejkera koji je bio član idealnih petorki Evrolige i pokazao izuzetan nivo u prvih pet utakmica, a ne pogledati se u ogledalo i priznati da si sastavio očajan tim. To je najviši nivo manipulacije koji sam ikada video", napisao je Džejms na društvenim mrežama.

Mesina nije govorio samo o Pangosu, već i o Šabazu Nejpiru. Navodno je izjavio da se Amerikanac čuje sa svojim nekadašnjim saigračima iz milanske Olimpije i da želi da se vrati.

Nejpir je demantovao da se to ikada desilo, a Mesina ubrzo izjavio da tako nešto nikada nije izjavio i da je reč o novinarskoj interpretaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DŽEJMS ISMEJAO ČUVENOG TRENERA: Košarkaš Monaka umešao se u prepirku između Nejpira i Mesine (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2023

Javna prepirka između Nejpira i Mesine poprimila je šire razmere  Košarkaš Monaka Majk Džejms uključio se u debatu u vezi sa trenerom milanske Olimpije Etoreom Mesinom i indirektno rekao da mu je priča italijanskog stratega smešna. Mesina je nakon meča sa Valensijom šokirao javnost kada je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.