Dva Srbina u Evroliginoj eliti

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Apr.2012, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva Srbina u Evroliginoj eliti

Miloš Teodosić i Nenad Krstić su u izboru navijača i predstavnika medija nalaze na listi najboljih 10 igrača Evrolige i biće izabrani u prvi ili drugi tim elitnog evropskog takmičenja. Svečana ceremonija proglašenja i dodela priznanja biće obavljena na fajnal foru u Istnabulu.
Pored naših reprezentativaca na Top 10 listi nalaze se: Majk Batist, Dimitris Diamantidis (Panatinaikos), Andrej Kirilenko (CSKA), Henri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Domerkant (UNIKS), Erazem Lorbek, Huan Karlos Navaro (Barselona), Bo Mekejleb (Sijena) i Vasilis Spanulis (Olimpijakos).
Zanimljivo je da samo dvojica igrača sa ove liste se neće naći u Istanbulu (Domerkant i Mekejleb). A, kada je reč o završnom turniru, treba reći da će prema poslednjim informacijama iz Moskve, CSKA biti u najjačem sastavu.
Naime, povreda Krstićevog stopala nije tako ozbiljne prirode, kako se u prvi mah činila, tako da će naš centar uskoro biti u ekipi.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.