Čanak: Zenit je projektovan za Evroligu, ali...

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Zenit je projektovan za Evroligu, ali...

Partizan će imati težak zadatak u drugom kolu Evrokupa, a trener Nenad Čanak poručuje da uprkos kvalitetu koji rival poseduje neće imati previše respekta

Košarkaši Partizana u utorak će prvi put ove sezone odigrati meč Evrokupa pred domaćim navijačima. U hali Aleksandar Nikolić ugostiće ekipu Zenita.

Nenad Čanak ističe da je reč o veoma kvalitetnom sastavu, ali da će njegov tim učiniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve kako bi im se suprotstavio u najboljem svetlu.

"Zenit je ekipa koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster. Svesni smo njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu ući bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće i pred našim navijačima. Daćemo sve od sebe da ispariramo Zenitu i pokušamo da ih iznenadimo", istakao je Čanak.

Crno-beli su startovali u Evrokupu porazom na gostovanju Trentu (73:82), dok su u ABA ligi ostavrili maksimalan učinak u prva dva kola - pobedili su Cedevitu u Zagrebu (87:84) i pre dva dana Olimpiju (82:79).

Mladi krilni centar Partizana Marko Pecarski veruje u svoj tim.

"Ulazimo u meč svesni da moramo da odigramo najbolje do sada kako bismo došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja", naglasio je Pecarski.

Karte za meč protiv Zenita, koji je u prvoj rundi dobio Turk Telekom (91:80), mogu se kupiti na stadionu Partizana i blagajni hale Aleksandar Nikolić na dan utakmice, kao i preko Ticketline Novi Beograd.

Cena ulaznica je 400 dinara za tribine, 600 dinara za parter, mesto u beloj loži košta 2.200, a u VIP loži 2.500 dinara.

Utakmica Partizan - Zenit igra se utorak u Beogradu od 20 časova.

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.