Budućnost možda iznenadi Zvezdu i ode u Evroligu

Izvor: Mondo, 22.Okt.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Budućnost možda iznenadi Zvezdu i ode u Evroligu"

"Nisu bez šansi protiv Zvezde i Cedevite koje su uz njih najkvalitetnije ekipe u ligi", naveo je trener Mege Dejan Milojević nakon poraza od Budućnosti.

Foto: MN Press

Lakom pobedom nad Megom (84:64) ekipa Budućnosti izdvojila se i samostalno "prenoćila" na čelu ABA lige, bar dok Crvena zvezda ne odigra svoj meč u Zagrebu protiv Cedevite (17 časova, Arena Sport).

Bio je to treći uzastopni trijumf ekipe Aleksandra Džikića koju je nakon utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pohvalio trener poraženog tima Dejan Milojević, nekadašnji košarkaš Budućnosti.

"Loša utakmica za nas. Budućnost je kvalitetna ekipa, ima sjajnog trenera, igrački su među dve, tri ekipe u ligi. Želim im da naprave korak dalje u odnosu na prethodne sezone. Ko zna, možda i iznenade Zvezdu i plasiraju se Evroligu. Nisu bez šansi protiv Zvezde i Cedevite koje su uz njih najkvalitetnije ekipe u ligi", naveo je mladi stručnjak sa klupe Mege.

Kada je u pitanju njegov tim, koji sada ima skor 2 pobede i 3 poraza, on je istakao da i ove sezone očekuje oscilacije u igri, ali da se nada da će se "dići" posle dva loša meča te da će protiv Cedevite napraviti bolji rezultat.

"Imamo mladu ekipu, ali ja to nikada nisam apostrofirao kao manu, mladost je naš kvalitet, razvojni smo tim i učinićemo sve da od ovih mladića napravimo bolje, zrele igrače. Siguran sam da će ova ekipa još da raste kako bude išlo vreme", kazao je Milojević.

Mega je na ovom susretu iz igre šutirala samo oko 30%.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.