Bolje da vas bije Majk Tajson nego Radonjićeva Zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolje da vas bije Majk Tajson nego Radonjićeva Zvezda!

Crveno-beli najprijatnije iznenađenje Evrolige.

Kada košarkaši Crvene zvezde od 19 časova budu istrčali na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" u nameri da vežu sedmu pobedu u Evroligi, pred igračima Panatinaikosa naći će se "mladi Majk Tajson". Tako barem tvrde na zvaničnoj internet prezentaciji Evrolige koja je čudu iz Beograda posvetila prigodnu analizu svega urađenog u dosadašnja tri meseca elitnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenja pod nazivom "Položaj snage".

Najmlađi tim Evrolige napravio je nekoliko svojevrsnih čuda u dosadašnjih 19 rundi, u kojima ima skor 11-8. Ekipa koja ne da rivalu da izađe iz kornera ringa dok ne primi nekoliko bolnih udaraca je sa 24,3 godine najmlađa među 16 u najprestižnijem takmičenju. Iz ovog statističkog podatka izvire kosmička energija rima Dejana Radonjića, koji igra odbranu od koje se rivalima guši najmanja doza kreativnosti.

GRCI DOLAZE U BEOGRAD, A GRCI I HVALE: Zvezda i Delije, to su LUDI SRBI (FOTO)

KARATA NI ZA LEK: Čović pominjao MARAKANU! (FOTO)

Šta su sve crveno-beli uradili do duela sa atinskim "zelenima"? U moćnoj seriji od šest trijumfa padali su poslednji prvaci Evrope: Makabi, Real i CSKA. Uz ova tri velikana Zvezda je očitala lekcije i Fenerbahčeu, Žalgirisu i Baskoniji, a četiri od ovih šest ekipa su u vrhu tabele Evrolige.

Kada se sve sabere, Real, CSKA, Fenerbahče i Baskonija igrali su na prošlosezonskom fajnal-foru, dok od 2011. godine imaju zajedno 13 učešća na finalnim turnirima.

I pored ovih impresivnih brojki crveno-belima će biti vrlo teško da produže najdužu seriju u istoriji, jer je Panatinaikos tim sastavljen od opasnih zverki. Samo, padali su u prestonici Srbije mnogo jači i to svakom narednom gostu treba da bude jasno pred izlazak na scenu čije lice zajedničkim snagama kreiraju momci Dejana Radonjića i Delije.

ŽOC OTVORIO DUŠU: U KAFANI sam dočekao zoru sa RADONJOM (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.