Bertomeu u Beogradu: Pozivam vas sve da dođete 2018.

Izvor: N1 televizija, 26.Okt.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertomeu u Beogradu: Pozivam vas sve da dođete 2018.

Kao što je Sport Klub prvi najavio, Fajnal For Evrolige 2018. održaće se u Beogradu.

Prvi čovek Evrolige istakao je u gradskoj skupštini da mu je veliko zadovoljstvo da najavi ovaj veliki događaj.

Podsetimo, Fajnal for će se 2017. održati u Istanbulu, dok su za 2019. kandidaturu istakli Atina i Moskva.

"Srbija voli sport i voli košarku. Siguran sam da će ovo biti sjajan događaj i veliki uspeh za sve. Pozivam vas da svi dođete 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Beograd i vidimo se tada", rekao je Bertomeu uz veoma kvalitetan spot koji je najavio dolazeći košarkaški spektakl.

Srbija će biti domaćin Evropskog prvenstva u atletici početkom 2017. a prošle godine bila je više nego uspešan domaćin Evropskog prvenstva u vaterpolu. Sigurno će ovo biti najveći sportski događaj u našoj zemlji 2018. ako ne i veći od ova dva. Naravno, unapred najavljujemo da ćete to gledati na Sport Klubu.

Prezenter konferencije bio je novinar i voditelj Sport Kluba Ilija Kovačić, a zanimljivo je da nije bilo pitanja novinara posle konferencija, jer su očigledno, on i Bertomeu objasnili sve što je bilo neophodno.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.