Beograd domaćin F4 Evrolige 2014. godine?

Izvor: Glas javnosti, 14.Maj.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd domaćin F4 Evrolige 2014. godine?

BEOGRAD - Pojedini ruski mediji preneli su danas informaciju da je Beograd u najužem krugu favorita za domaćinstvo finalnog turnira Evrolige naredne 2014. godine!

Mediji iz Rusije pozvali su se na izvore bliske čelnicima ovog takmičenja i objavili da je, pored Beograda, glavni kandidat Sankt Peterburg.

London, koji je minulog vikenda bio domaćin turnira najbolje četiri ekipe, dobio je otvoren poziv da i naredne godine bude domaćin, ali je mnoge razočarala činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da je "O2" arena bila poluprazna tokom polufinalnim mečeva i utakmice za treće mesto.

To je nateralo predsednika CSKA Andreja Vatutina da porazgovara sa Žordijem Bertomeuom o promeni domaćinstva za narednu godinu.

Beograd će biti jedan od retkih gradova koji će naredne sezone imati dva predstavnika u Evroligi. Pored Partizana, koji je redovan učesnik, u ovo takmičenje će i Crvena zvezda. Ipak, domaćinstvo završnog takmičenja kakvo je Evroliga zahteva ispunjenje mnogo uslova i u ovom trenutku teško je zamisliti da bi Beograd mogao da ugosti najbolje ekipe Starog kontinenta.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd kandidat za F4 Evrolige 2014. godine!?

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2013

  Beograd organizator Fajnal fora Evrolige! Ne zvuči loše, ali je još uvek daleko od realnosti. Kako pišu pojedini ruski mediji, a prenose Novosti i Kurir čelnici Evrolige, pre svih predsednik Đordi Bartomeu, bili su razočarani posetom na ovogodišnjem Fajnal foru u Londonu, pa uveliko razmišljaju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.