BOGDANOVIĆ OBJAVOM ZAPALIO TVITER: Komentari sa svih strana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 15:56

BOGDANOVIĆ OBJAVOM ZAPALIO TVITER: Komentari sa svih strana!

Beše nekad...

Košarkaška Evropa će večeras dobiti novog vladara u klubskom takmičenju. Dok je pre šest godina tačno na današnji dan Evroligu je osvojio istanbulski Fenerbahče pod vođstvom Željka Obradovića, a čiji su istaknuti članovi bili i Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić.

Fener je u tom finalu odigranom u ''Sinan Erdem Domu'' u Istanbulu savladao Olimpijakos sa 80:64 i tako stigao do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje prve titule evropskog prvaka u klupskoj istoriji.

Bogdan Bogdanović se danas prisetio te utakmice i na Tviteru napisao:

- Poseban dan, poseban tim, posebne emocije. 21.05.

Special day, special team, special memories!

21. 05.

💛💙 pic.twitter.com/VgjJhKZtal

— Bogdan Bogdanovic (@LeaderOfHorde) May 21, 2023

Naravno, odmah su počele da stižu brojne reakcije navijača Fenerbahčea, oduševljenih ovom Bogdanovom objavom.

Bogdan je u tom finalu, zajedno sa Nikolom Kalinićem bio i najefikasniji u pobedničkoj ekipi. I jedan i drugi su upisali po 17 poena i po pet skokova, a u ekipi Olimpijakosa je naš centar Nikola Milutinov upisao 10 poena i četiri skoka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.