BL - Bajern kiksnuo pred duel sa Zvezdom

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - Bajern 'kiksnuo' pred duel sa Zvezdom

Košarkaši minhenskog Bajerna pretrpeli su drugi poraz u nemačkom šampionatu uoči duela sa Crvenom zvezdom Telekom koji će odigrati u okviru 5. kola grupne faze Evrolige.

Trima utakmicama igranim u terminu od 17 časova kompletirano je sedmo kolo nemačke Bundeslige. Najveće iznenađenje predstavlja poraz minhenskog Bajerna koji je kapitulirao na Majni.

Evroligaš iz Minhena poražen je rezultatom 74:69 (17:16, 11:16, 21:16, 25:21) od strane Frankfurt Skajlajnersa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su izabranicima Svetislava Pešića naneli drugi poraz u Bundesligi.

Domaći sastav igrao je sa skraćenim rosterom pa su tako sedmorica košarkaša iznela teret utakmice, dok su preostala dvojica koja su bila u protokolu samo pravili broj.

Pobeda Frankfurt Skajlajnersa na taj način je dobila na značaju, posebno ako se uzme u obzir da Svetislav Pešić nije odmarao svoje najbolje igrače za predstojeći duel sa Crvenom zvezdom Telekom u Evroligi.

Najefikasniji pojedinac u ekipi Bajerna bio je Džon Brajant koji je ostvario dabl-dabl učinak od 17 poena i 10 skokova, a Nihad Đedović i Duško Savanović dodali su po 16 poena, s tim što je Srbin upisao još tri skoka i dve ukradene lopte.

Podsećamo da će minhenski Bajern narednog četvrtka od 20.45 ugostiti Crvenu zvezdu Telekom u okviru 5. kola grupne faze Evrolige.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savanović odličan u porazu Bajerna pred duel sa Zvezdom

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Košarkaši Bajerna poraženi su na gostovanju Frakfurtu sa 74:69 (17:16, 11:16, 21:16, 25:21) u sedmom kolu nemačkog prvenstva...Ekipa iz Minhena, na čijoj klupi sedi naš proslavljeni trener Svetislav Pešić, doživela je drugi neuspeh u tamošnjem šampionatu, baš uoči gostovanja Crvene zvezde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.