BARTOMEU NAJAVIO: ABA liga će sama BIRATI ko će u Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARTOMEU NAJAVIO: ABA liga će sama BIRATI ko će u Evroligu

Povećani prihodi za 150%.

Kakva je sudbina ABA lige i da li je mesto u Evroligi garantovano? Prvi čovek elitnog takmičenja Đordi Bertomeu dao je jedan više nego zanimljiv odgovor koji će sigurno zanimati naše najbolje klubove Crvenu zvezdu i Partizan.

- U svakom slučaju, kakva god bude struktura Evrolige, uvek će biti garantovano mesto za predstavnika ABA lige. U ovom trenutku je rano da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o tome govori. Pričaće se, kada za to dođe vreme, sa klubovima i sa čitavom ligom. Tek ćemo doneti odluku hoće li ABA ligu predstavljati šampion ili klub kojeg odabere sama liga. Voleo bih da se ovaj plan “16+2” realizuje u naredne tri godine - rekao je Bertomeu za "MaxBet radio".

Objasnio je i sledeće korake.

- Posle toga će nam zadatak biti da popravimo ekonomiju klubova. Evroliga je pružila kvalitet, veliki broj utakmica, prihod od TV prava, a sada je na samim klubovima da boljim radom i marketinškim akcijama “izvuku” prihode za sebe. Evroliga je povećala svoje prihode za 150 odsto. Sada i klubovi moraju da pronađu način kako da i za njih takmičenje bude profitabilno - zaključio je Bertomeu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Nada Benčina, izabranica zlatnog odbojkaša Srbije Dražena Luburića.

• 🌹

Објава коју дели Nada BENČINA (@nada_bencina) дана 8. Јул 2018. у 7:46 PDT

• 🌺 • @atlagicjovana 🛍 👗✂

Објава коју дели Nada BENČINA (@nada_bencina) дана 3. Јун 2018. у 6:28 PDT

• 🕊 #semplicità

Објава коју дели Nada BENČINA (@nada_bencina) дана 28. Јул 2017. у 1:49 PDT

• Fantazija 🕊 ⛵

Објава коју дели Nada BENČINA (@nada_bencina) дана 19. Јун 2017. у 4:17 PDT



Објава коју дели Nada BENČINA (@nada_bencina) дана 15. Сеп 2018. у 7:15 PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.