Srbi noć proveli na barikadama, Euleks kod Jarinja

Izvor: TvojPortal.com, 16.Sep.2011, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi noć proveli na barikadama, Euleks kod Jarinja

/vesti online/ Srbi na severu Kosova proveli su noć na barikadama koje su postavljene na nekoliko lokacija u opštini Leposavić, Zvečan, Kosovska Mitrovica i Zubin Potok. Beogradski mediji navode da su na administrativni prelaz Jarinje helikopterom došli i pripadnici Euleksa.

Srbi sa severa Kosmeta ne odustaju od blokada puteva

Posle helikoptera koji je ranije oko 7.20 doleteo na taj administrativni prelaz, nešto pre osam časova sleteo je još jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << helikopter i ubrzo se na punktu pojavila osoba u uniformi sa simbolima Euleksa.
Saobraćaj je i dalje blokiran na Jarinju, a na barikadama od bodljikave žice istaknuti su natpisi na srpskom jeziku ćirilicom "Stop Kfor ili mi budemo pucali", kao i na engleskom jeziku.
Najviše ih je bilo u mestu Zupče, gde je potpuno blokiran magistralni put Kosovska Mitrovica-Ribarići. Na tom putnom pravcu Srbi su postavili barikade u mestu Gazivode i dve kod administrativnog prelaza Brnjak.
U opštini Zvečan blokiran je put Kosovska Mitrovica - Raška, u mestu Rudare.
Na teritoriji te opštine postavljena je barikada na još jednoj lokaciji, ali je saobraćaj funkcionisao jednom saobracajnom trakom.Ostatak teksta pročitajte na linku

SrbijaKFORsever kosovajarinjebarikadesrbi proveli noc na barikadama
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.