Šef Euleksa kritikovao policijske zvaničnike u Prištini

Izvor: RTS, 23.Avg.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef Euleksa kritikovao policijske zvaničnike u Prištini

Šef misije Euleksa na Kosovu Bernd Tran kritikovao je zvaničnike kosovske policije u Prištini zbog toga što nisu prisustvovali vežbi koju su organizovali Euleks, Kfor i kosovska policija Severne Mitrovice.
"Današnja vežba je bila veoma ohrabrujuća i za žaljenje je što niko od predstavnika kosovske policije u Prištini nije učestvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u tom događaju čiji je cilj razvoj kapaciteta kosovske policije na severu", naveo je Bernd Tran, prenosi prištinska Gazeta ekspres.

Dodao je da je organizacija vežbe bila odlična demonstracija saradnje Kfora, Euleksa i kosovske policije.
Današnja vežba za kontrolu nereda održana je u kampu Novo Selo, a prisustvovali su šef Euleksa Bernd Tran, šef štaba Kfora Šon Haris i komandant kosovske policije Sever Nenad Đurić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.