SNV: Tajni spiskovi za hapšenje Srba na KiM

Izvor: Blic, 31.Avg.2014, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNV: Tajni spiskovi za hapšenje Srba na KiM

Srpsko nacionalno veće severnog KiM ocenilo je danas da je izjavom da su izdati nalozi za hapšenje aktuelnog i bivšeg gradonačelnika Zubinog potoka, Stevana Vulovića i Slaviše Ristića, Euleks pokazao da postoje tajni spiskovi za hapšenje Srba.

Vršilac dužnosti šefa Euleksa Žoel Vašter izjavila je ranije danas da su izdati nalozi za hapšenje gradonačelnika Zubinog Potoka Stevana Vulovića i bivšeg predsednika ove opštine Slaviše Ristića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Vašter je ovom izjavom opovrgla sve dosadašnje tvrdnje čelnika Euleksa da takvih spiskova navodno "nema"" rečeno je u saopštenju SNV severno KiM.

U intervjuu mitrovičkom Radiju "Kontakt plus" Vašter je izjavila da je Vulović osumnjičen za organizovanje bekstva lica lišenih slobode, a Ristić za ugrožavanje misije UN i pridruženog osoblja te teško ubistvo.
Pogledaj vesti o: Eulex

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.