Pripadnici Euleksa divljali u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici Euleksa "divljali" u Kosovskoj Mitrovici

Uprava Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici osudila je "divljanje" pripadnika Euleksa u ovoj zdravstvenoj ustanovi, čime su ugrozili zdravlje teških bolesnika i ometali rad osoblja.

U saopštenju iz ove zdravstvene ustanove navodi se da su pripadnici Euleksa juče u više navrata sa po nekoliko blindiranih vozila, bučno upadali u bolnički krug Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici.

- Ne vodeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << računa o tome da svojim ponašanjem ugrožavaju mir i zdravlje teških bolesnika i ometaju hirurge usred započetih složenih operacija, pripadnici Euleksa su, na opravdana negodovanja zdravstvenih radnika, odgovarali još bučnijom vožnjom po bolničkom krugu - saopštio je upravnik Zdravstvenog centra Milan Ivanović.

On je naglasio da je izvjesno da postoje razlozi zbog kojih su pripadnici Euleksa "naoružani do zuba nadgledali zgradu Uprave i fotografisali sve ulaze".

Uprava zahteva da se zaposlenima u Zdravstvenom centru "omogući nesmetan rad s pacijentima, čije lečenje direktno ugrožavaju ovakve akcije Euleksa".

Akcija Euleksa dovodi se u vezu sa objavljenim spiskom Srba koji se nalaze na poternici Ministarstva unutrašnjih poslova samoproglašenog Kosova.

Na spisku je 19 lica, među kojima su Milan Ivanović, Marko Jakšić, Slaviša Ristić, Vladimir Raić, Vuko Antonijević, kao i ime ubijenog Dimitrija Janićijevića

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pripadnici Euleksa divljali po bolnici

Izvor: Mondo, 08.Feb.2014

Uprava Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici osudila je "divljanje" pripadnika Euleksa u ovoj zdravstvenoj..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.