PS SE danas o političkoj situaciji na Balkanu

Izvor: NaDlanu.com, 06.Okt.2011, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS SE danas o političkoj situaciji na Balkanu

Parlamentarna skupština Saveta Evrope (PS SE) održaće u četvrtak u Strazburu hitnu raspravu o političkoj situaciji na Balkanu na osnovu izveštaja Bjerna von Sidova iz Švedske.

U nacrtu rezolucije, stanovnici severa Kosova pozivaju se na uzdržanost i saradnju sa Kforom i Euleksom i traži se hitna i objektivna istraga incidenta na administrativnom prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Jarinje.Parlamentarna skupština Saveta Evrope, prema predloženom tekstu, poziva Beograd i Prištinu da nastave dijalog uz posredovanje EU i pronađu mirno rešenje za sever Kosova kako ne bi ostao "crna rupa" na Zapadnom Balkanu i izvan kontrole obe strane.Pored situacije na Kosovu, PS SE razmotriće i situaciju u BiH i u Albaniji. STRAZBUR, 6. oktobra 2011. (Beta)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.