Nastavljena istraga povodom ubistva pripadnika Euleksa

Izvor: Studio B, 20.Sep.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena istraga povodom ubistva pripadnika Euleksa

Portparolka Euleksa Irina Gudeljević izjavila je danas da su, povodom ubistva njihovog pripadnika Adriusa Šenavičijusa (35), Euleks i kosovska policija nastavili istragu.

Gudeljevićeva je u izjavi Tanjugu rekla da istragu povodom ubistva njihovog pripadnika sprovodi mešoviti tim Euleksa i kosovske policije, a da je slučaj pod nadležnošću Kancelarije specijalnog tužilaštva Kosova.

Portparolka Euleksa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je ponovila apel lokalnoj zajednici da svako ko je bio svedok, ili ko zna nešto o ovom ubistvu kontaktira Euleks putem broja 00381 38 78 5555 ili 00381 38 78 5556.

Zbog interesa istrage Gudeljevićeva nije mogla da govori o detaljima i o tome da li su na tragu osumnjičenima za ovaj napad.

Pripadnik Euleksa ubijen je juče u sačekuši na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Raška u mestu Balaban nedaleko od Zvečana na severu Kosova.

Nepoznate osobe su u četvrtak oko 7,30 sati pucale na dva vozila Euleksa u kojima je bilo ukupno šest službenika koji su išli na prelaz Jarinje na primopredaju smene.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljena istraga povodom ubistva pripadnika Euleks

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2013

KOSOVSKA MITROVICA - Portparolka Euleksa Irina Gudeljević izjavila je danas da su, povodom ubistva njihovog pripadnika Adriusa Ssenavičijusa (35), Euleks i kosovska policija nastavili istragu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nastavljena istraga o ubistvu carinika

Izvor: Akter, 20.Sep.2013

Portparolka Euleksa Irina Gudeljević izjavila je da su, povodom ubistva njihovog pripadnika Audriusa Šenavičijusa (35), Euleks i kosovska policija nastavili istragu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.