EULEKS “snažno osudjuje” ubistvo Olivera Ivanovića

Izvor: JUGpress.com, 16.Jan.2018, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EULEKS “snažno osudjuje” ubistvo Olivera Ivanovića

PRIŠTINA

EULEX snažno osuđuje akt kriminalnog terora kojim je danas okončan život Olivera Ivanovića.

EULEX Misija poziva nadležne organe da sprovedu brzu i efikasnu akciju koja će dovesti do hapšenja počinioca ovog strašnog zločina. Misija je spremna da u skladu sa svojim mandatom pruži odgovarajuću pomoc.”

“Misija EULEX-a i ja lično izražavamo najdublje saučešće porodici >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i prijateljima gospodina Ivanovića. Apelujem na sve one koji poseduju bilo kakvu informaciju koja može dovesti do hapšenja onih koji su odgovorni za smrt gospodina Ivanovića ,da se obrate nadležnim organima. Pozivam sve  pripadnike zajednice da ostanu mirni i dostojanstveni u ovom teškom trenutku”, rekla je  Papadopoulou, šefica EULEX Misije.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Euleks osudio ubistvo Ivanovića i pozvao na rasvetljavanje zločina

Izvor: Blic, 16.Jan.2018

Euleks je oštro osudio ubistvo predsednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića kao akt kriminalnog terora i pozvao nadležne organe da sprovedu brzu i efikasnu akciju koja će dovesti do hapšenja počinilaca zločina..."Euleks je spreman da u skladu sa svojim mandatom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.