Dikić: Euleks i Kfor da spreče ilegalne prelaske administrativne linije!

Izvor: Press, 08.Jul.2013, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikić: Euleks i Kfor da spreče ilegalne prelaske administrativne linije!

"Pripadnici Žandarmerije primenjuju sve operativno taktičke mere i radnje iz svoje nadležnosti u skladu sa zakonom, kako bi sprečili albanske teroriste i kriminalce da naruše bezbednost građana koji tamo žive", naveo je Dikić večeras u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

On je kazao da su danas "na licu mesta događaja, prilikom uviđaja koji su vršili pravosudni organi, pronađeni traktor sa drvima bez registarskih oznaka, tragovi krvi, čaure iz više vrsta oružja iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koga je otvorena vatra na policijske sluzbenike Žandarmerije, motorne testere i delovi lične garderobe".

"Informacije ukazuju da je povređeno nekoliko lica albanske nacionalnosti koja su učestvovala u oružanom napadu na Žandarmeriju", naveo je Dikić.

Prema njegovim rečima, "ovo nije prvi događaj da naoružani albanski separatisti prelaze administrativnu liniju na tom područiju sa ciljem vršenja teroristickih napada ili drugih krivicnih dela".

"Pozivam nadležne organe Euleksa i Kfora da preduzmu mere iz svoje nadležnosti i spreče narušavanje mira i ilegalan prelazak administrativne linije od strane naoružanih albanskih separatista", naveo je komandant Žandarmerije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dikić: Euleks i Kfor da spreče ilegalne prelaske

Izvor: Blic, 08.Jul.2013

Posle oružanog napada iz automatskog oružja na patrolu Žandarmerije, juče u blizini sela Borovac u opštini Kuršumlija, sada je na tom području stanje bezbednosti stabilno, izjavio je komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, koji je pozvao Euleks i Kfor da "spreče narušavanje mira i ilegalan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.