Izvor: Kurir, 15.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aligrudić:U ponedeljak zahtev za nastavak sednice

BEOGRAD, 15. juna (Tanjug) - Poslanički klub D S S-NS predaće, najverovatnije u ponedeljak, zahtev predsedavajućem parlamenta Jovanu Krkobabiću da zakaže nastavak sednice Skupštine Srbije, na kojoj bi bila doneta odluka da se ne prihvata misija Euleksa na Kosovu i Metohiji, izjavio je danas šef tog poslaničkog kluba Miloš Aligrudić. "To smo činili i ranije, kada smo u toku konstitutivne sednice (prethodnog saziva) raspravljali o odbacivanju plana za Kosovo i Metohiju Martija Ahtisarija", rekao je Aligrudić Tanjugu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS-NS za hitno zasedanje Skupštine Srbije o Euleksu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2008

Šef poslanicckog kluba Demokratske stranke Srbije - Nove Srbije Miloš Aligrudić izjavio je da će ta koalicija sutra zatražiti hitno zasedanje Skupštine Srbije na kojoj bi bila doneta odluka da Srbija ne prihvata misiju Euleksa na Kosov ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.