Švajcarci poludeli za našom Natašom

Izvor: Blic, 03.Sep.2012, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarci poludeli za našom Natašom

Nataša Dragičević, švajcarska manekenka poreklom iz Srbije, fotografisala se u izazovnim pozama za međunarodno izdanje muškog magazina „Maksim”, a nakon što je ovu lepoticu upoznala cela Evropa, njene fotografije pojavile su se i u septembarskom broju časopisa za srpsko tržište.

Nataša je rođena 1992. godine u Cirihu, ali je veoma ponosna na svoje srpsko poreklo, te je tako godinama igrala folklor, a za njenu sjajnu figuru zaslužno je i višegodišnje bavljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << karateom i rukometom.

Lepa plavuša je ponosna što su se njene fotografije našle kako u švajcarskom, tako i u srpskom „Maksimu” mada na modeling gleda kao pre svega na dobar hobi koji će joj omogućiti da upoznaje ljude i da putuje.

Iako je želela da postane policajac i upiše policijsku akademiju, predomislila se pa je završila medicinsku školu i trenutno radi u jednoj bolnici u Cirihu, te planira da nastavi studije medicine. Zanimljivo je da je ova plavooka lepotica prvi model iz Švajcarske u „Maksimu”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarci poludeli za našom Natašom

Izvor: medio.rs, 03.Sep.2012

Nataša Dragičević, švajcarska manekenka poreklom iz Srbije, fotografisala se u izazovnim pozama za međunarodno izdanje muškog magazina „Maksim, a nakon što je ovu lepoticu upoznala cela Evropa, njene fotografije pojavile su se i u septembarskom broju časopisa za srpsko tržište.

Nastavak na medio.rs...

Švajcarci poludeli za našom Natašom

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2012

Nataša Dragičević, švajcarska manekenka poreklom iz Srbije, fotografisala se u izazovnim pozama za međunarodno izdanje muškog magazina "Maksim", a nakon što je ovu lepoticu upoznala cela Evropa, njene fotografije pojavile su se i u septembarskom broju časopisa za srpsko tržište...Naša lepotica:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.