šta muškarce, a šta žene najviše privlači kod partnera

Izvor: Svet plus, 07.Avg.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

šta muškarce, a šta žene najviše privlači kod partnera

Kakvi muškarci zapravo privlače žene? Najnovije istraživanje pokazalo je da žene na muškarcu najviše privlači dobar smisao za humor i upravljanje ličnim finansijama, više nego izgled, a isto tako i muškarce privlači duhovita žena, mada im je izgled u proseku važniji.

Zaboravite na izgled i visoke plate; ono što žene zaista privlači na muškarcima je dobar smisao za humor, pokazalo je novo istraživanje, a autori studije tvrde kako žene zaista žele partnera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ih može nasmejati. U istraživanju je osam od deset žena izjavilo kako je upravo smisao za humor kvalitet koji najviše cene kod potencijalnog partnera, a na drugom mestu se nalazi mudro upravljanje finansijama.

Cifre pokazuju kako žene najviše priželjkuju duhovitog muškarca (87 posto), a 75 posto ih želi finansijski odgovornog partnera. Sledeća je na listi inteligencija, a 65 posto žena želi partnera koji je jako zgodan. Svega 44 posto žena kaže kako im je važno da muškarac dobro zarađuje.

Izgled je muškarcima važniji faktor nego ženama, a manje im je važna finansijska odgovornost. Istraživači su takođe otkrili da se šest od deset parova svađa oko novca, a 75 posto ispitanika kaže da sve važne financijske odluke donose u dogovoru s partnerom.

Šta žene žele kada su muškarci u pitanju:

Smisao za humor (87%)

Finansijska odgovornost (75%)

Inteligencija (74%)

Dobar izgled (65%)

Planovi za porodicu (64%)

Jasni životni ciljevi (59%)

Obrazovanje (47%)

Dobra plata (44%)

Ciljevi po pitanju karijere (40%)

Zanimanje (32%)

Poreklo (26%)

Bogatstvo (21%)

Šta muškarci žele kada su žene u pitanju:

Smisao za humor (80%)

Dobar izgled (67%)

Inteligencija (65%)

Finansijska odgovornost (55%)

Definisani životni ciljevi (45%)

Obrazovanje (41%)

Porodični planovi (36%)

Dobra plata (25%)

Ciljevi po pitanju karijere (24%)

Poreklo (21%)

Zanimanje (19%)

Bogatstvo 12 (18%)

Autor: B.B.

Izvor: Tportal.hr

Foto: imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.