Zorica Brunclik promovisala BELEG! FOTO

Izvor: Svet plus, 13.Nov.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik promovisala BELEG! FOTO

Folk zvezda Zorica Brunclik u sredu je u dupke punom klubu u Domu sindikata promovisala pesmu i spot pod nazivom "Beleg".

Pesma, inače autorsko delo njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša naišla je na salve pozitivnih komentara, naročito zbog činjenice da se u pesmi čuju isključivo živi instrumenti, što je retkost u današnje vreme.

Vidno uzbuđena pevačica pozdravila je goste, brojne kolege i novinare, a zatim i najavila novi spot. Zoricu su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pored porodice i prijatelja podržale i brojne kolege, pa su tako pored njenog kuma Šabana Šaulića i njegove supruge Goce na promociji viđeni i Ana Bekuta, Nemanja Stevanović, grupa Luna, Jovan Perišić, Katarina Grujić, ali i Lexington bend i brojne druge kolege.

Novi singl je i svojevrsna najava za novi albu koji će Zorica uskoro izdati nakon više od deset godina.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.