Zorica Brunclik, fanovi biraju pesme za Arenu!

Izvor: Poznati.info, 30.Jan.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Brunclik, fanovi biraju pesme za Arenu!

Zorica Brunclik ove godine proslavlja četrdeset godina veoma uspešne karijere. Ona će ovaj jubilej obeležiti velikim solističkim koncertom u Areni. Kako ima bezbroj hitova, izbor pesama je poverila fanovima.

”Ove godine slavimo 40 godina postojanja na sceni. Bilo je uspona i padova ali i onda kada je bilo teško izašli smo uzdignute glave a vreme je pokazalo da prave vrednosti opstaju zauvek! Želja nam je da svaki fan iz Arene ponese prelepe uspomene koje će večno pamtiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
”Pošto je to naš zajednički jubilarni koncert, Vi, moji verni fanovi odlučit ćete svojim pregledima pesama na mom kanalu na YouTube, koje ćemo pesme pevati. Kanal za sve vas facebook fanove”, napisala je pevačica.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.