Zoranu Marjanoviću pritvor pridužen za još 30 dana!

Izvor: Svet, 13.Okt.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoranu Marjanoviću pritvor pridužen za još 30 dana!

Viši sud u Beogradu produžio je danas za još 30 dana pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.
Pritvor mu je zbog uznemirenja javnosti produžio sudija za prethodni postupak, a njegovi branioci mogu da se žalbe na ovu odluku krivičnom vanpretresnom veću suda. Protiv Marjanovića se nastavlja istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 10 do 40 godina zatvora.Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak danas preispitivao razloge za dalje zadržavanje osumnjičenog u pritvoru i doneo rešenje kojim mu je produžio pritvor do 30 dana.
 
 
 
Svetsvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Navijaču OFK-a 12 godina zatvora za ubistvo navijača Partizana

Izvor: RTS, 14.Okt.2017, 13:44

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 12 godina zatvora navijača OFK Beograda Stefana Obrenovića zbog ubistva navijača Partizana Vladimira Živkovića na Karaburmi 25. oktobra 2013, tako što mu je zadao ubode nožem, a njegovi pomagači ga išutirali do smrti. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.