Zlata Petrović: Osećam da ću se zaljubiti!

Izvor: Poznati.info, 04.Nov.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlata Petrović: Osećam da ću se zaljubiti!

Zlata Petrović nedavno je viđena na otvaranju jedne kafane gde je došla maksimalno sređena, ali sama. Pevačica otkriva da nije zaljubljena, ali da ima osećaj kako će se to vrlo brzo desiti.

- Ja sam žena koja ume jako brzo da se spremi. Kada mi je malo prljavija kosa, ja je zaližem i to super ispadne. Deca su mi super, familija i prijatelji, pa zbog toga zračim – objašnjava Zlata.

- Osećam da ću se zaljubiti, jer posle mirnog vremena mora da dođe burica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Ne znači da mi se neko ne udvara, ali mora da se nađe slična duša.

Iako je stalno na putovanjima, ona je našla vremena da uradi novu pesmu.

- Upravo tražim pesmicu, jer mislim da je vreme da obradujem svoju publiku. Već imam neke tekstove i melodije, pa ćemo videti.

Autor: Goran, Foto: Goran

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.