Zlata Petković nije doživela šlog! Skočio joj pritisak!

Izvor: NaDlanu.com, 23.Nov.2012, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlata Petković nije doživela šlog! Skočio joj pritisak!

Na svu sreću, vest koja se juče potresla medije nije sasvim istinita. Zvezda serije "Otpisani" - Zlata Petković nije doživela šlog, već joj je skočio pritisak, potvrđuje njen suprug kompozitor Sanja Ilić.

Poznatoj zvezdi serije "Otpisani" i jednoj od najlepših glumica tih vremena - Zlati Petković u četvrtak je pozlilo u njenom stanu u Resavskoj ulici u Beogradu. Hitno je prebačena u Urgentni centar gde su joj lekari ukazali pomoć. Iako je medije obišla vest da je doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << težak moždani udar i da se bori za život, njen suprug, kompozitor Aleksandar Sanja Ilić za "Novosti" demantuje takve informacije:- Nije tačno da je doživela šlog. Skočio joj je pritisak i morali smo hitno na kontrolu. Upravo smo u čekaonici Urgentnog centra i uskoro će lekari dati tačnu dijagnozu i terapiju koju bi trebalo da prima - rekao je Ilić za "Novosti". Želimo jednoj od najlepših glumica ex-Yu prostora brz oporavak!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlata Petković prebačena u bolnicu!

Izvor: Svet, 23.Nov.2012

Glumica Zlata Petković, supruga muzičara Sanje Ilića i čuvena Marija iz serije “Otpisani”, prebačena je u bolnicu! Naime, Zlati je pozlilo u njenom stanu u Resavskoj ulici u Beogradu i hitno je prebačena u Urgentni centar gde su joj lekari ukazali pomoć. Iako se u prvom trenutku pojavila informacija...

Nastavak na Svet...

Zlata Petković u bolnici

Izvor: Mondo, 24.Nov.2012, 11:26

Glumica i bivša misica primljena je u Urgentni centar. Prvo objavljeno da je reč o šlogu, a zatim o visokom pritisku...Zlata Petković, glumica i Mis Jugoslavije 1971, primljena je pre par dana u Urgentni centar nakon što joj je pozlilo. Najpre je beogradska štampa objavila da je reč o šlogu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.