Zilha MOŽDA I BI! Njena PORODICA NEĆE da primi Eda!

Izvor: Svet, 02.Jun.2020, 13:19

Zilha MOŽDA I BI! Njena PORODICA NEĆE da primi Eda!

Edo Fetić, koji je postao poznat kao švaler Dragane Mitar, ubeđen je da će mu zakonita žena Zilha sve oprostiti, međutim, kako za STAR tvrdi njegov najbolji drug i imenjak, u Pazaru niko neće da ga vidi.
ZILHA NE SME DA GA PRIMI U STAN „Mene su svi počeli da mrze i napadaju zato što pričam istinu i zato što sam na Zilhinoj strani, jer je žensko. Ona više ništa ne želi da komentariše. Prvo je želela da se javno oglasi i ispriča svoju stranu priče, ali je onda nastao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << haos, jer njena porodica i okolina ne dozvoljavaju da se ona sramoti jer smatraju da su se dovoljno obrukali time što je udata za čoveka koji je javno prevario sa drugom. Ja šta god da kažem, napadaju me sa svih strana. Lično, Zilha nije ljuta na mene, ali njeni jesu”, ispričao je za STAR Edov drug, a onda objasnio šta misli o Dragani.
PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! KONAČNO: KARLEUŠA OTKRILA SVE POSLE PRIČA O RAZVODU! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ SVADBE I GASTOZOVE BEBE! (VIDEO)
PROČITAJTE JOŠ: Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!
PROČITAJTE JOŠ: SVET otkriva! Andreana Čekić ŠUTNULA verenika!
„Ona je devojka folirant. Sad se ona kao izvinjava Zilhi, ma dajte! Poznajem je. Sve ovo mi je velika katastrofa. Čuo sam da je Draganina majka tražila moj broj telefona, ali nije me još uvek zvala i bolje da tako i ostane. Nemam ja šta sa tom ženom od 60 godina da pričam. Ne mogu da je vređam jer nisam tako vaspitan, jedino ću moći da joj spustim slušalicu. A što se tiče Dragane, kada budem došao po Eda, neću je ni pogledati. Svašta je lagala za mene. A Edo kada bude video moju reakciju neće biti iznenađen, nije on naivan i glup. On zna da je pogrešio, a da li će moći da se opere od svega ovoga što je uradio, ne znam”, rekao je Edov drug za STAR i dodao:
„On će da se vrati u Novi Pazar, kakav crni Beograd bre. Ovde su mu kuća, lokali, firma i sve što ima. On jedino gde može da se vrati jeste kuća u kojoj mu žive roditelji i sestre. To je njihova porodična kuća i tu jedino može. Zilha je sa decom u stanu i tu ne verujem da će ga primiti!”
JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Zilha MOŽDA I BI! Njena PORODICA NEĆE da primi Eda! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.