Žestoke uvrede! Irma oplela po Kaći Grujić

Izvor: Svet, 06.Apr.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoke uvrede! Irma oplela po Kaći Grujić

Katarina Grujić, kojoj su Jala i Buba radili novu pesmu, u jednoj emisiji negativno je prokomentarisala Irmu Serjanić koja je svojevremeno bila u vezi sa Bubom Korelijem, ali joj je ova žestoko uzvratila.

Jako interesantno je posmatrati taj zaštitnički odnos Katarine i Bube, kapiram da joj on treba za pesmu, ali posto sam ja mnogo bolja riba od nje vjerujem da i odatle potice taj animozitet prema meni” kaže Irma i nastavlja sa uvredama:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> “Buba nije hteo da bude sa Kaćom, davno mi je rekao da ima krive noge i da mu je skroz bezveze. Uostalom, Buba nije bio veren dok je bio u nekoj relaciji sa mnom, ali zatorazliku je Vranjes i te kako bio u bračnoj zajednici pa mi je kontradiktorna njena izjava. Donekle je i razumem , ne sme da udari na JK pa je krenula na mene” poručuje Irma.
svetsvet
The post Žestoke uvrede! Irma oplela po Kaći Grujić appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.