Žera: Koncert počinjemo baladom!

Izvor: Poznati.info, 10.Apr.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žera: Koncert počinjemo baladom!

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare održanoj u beogradskom hotelu “Jump Inn”, frontmen Crvene Jabuke je odgovarao na pitanja novinara povodom zakazanih unplugged koncerata u Beogradu i Novom Sadu, 25. i 27.aprila.

”Publika je navikla da joj Crvena Jabuka svira s proleća, tako će biti i ovog puta ali će aranžmani najpoznatijih naših pesama biti drugačije odsvirani. Mi volimo da kažemo da će pesme biti intimnije, za dušu svakog ko voli ono što mi sviramo.” >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << -rekao je Dražen Žerić, šaleći se da sada u grupi ima više od 25 članova i muzičara, jer je sastav za ovakve unplugged koncerte izrazito proširen.

”Ja sam 26-i član Crvene Jabuke sada!”– izjavio je Žera. Jedno od pitanja bilo je i kojoj će pesmom početi koncert u Domu Sindikata, 25.aprila a Žerin odgovor bio je: “Počeću Baladom. A završiću…Ma’ ko zna kada ćemo završiti koncert…dok budem imao pesme, pevaću”.

Ulaznice za koncert Crvene Jabuke u Beogradu 25.aprila i u Novom Sadu 27.aprila su u prodaji i mogu se naći po cenama od 1200, 1500 i 1700 dinara.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.