Zemlja gruva premijera pesme i spota - Mama! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 21.Nov.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemlja gruva premijera pesme i spota - Mama! (VIDEO)

Uoči velikog beogradskog koncerta 8. decembra u SKC-u, povodom desetogodišnjice benda stiže nešto novo! "Zemlja gruva" premijera pesme i spota "Mama"! 

Uoči velikog beogradskog koncerta 08.decembra u SKCu, povodom desetogodišnjice benda, Zemlja gruva objavljuje spot za pesmu MAMA.

"Mama" je pesma sa albuma „Šta stvarno želiš“ ali ovog puta je u potpuno drugačijem, remiksovanom izdanju, kao još jedan produkcijski izlet studija Gruvlend! Režiju i koncept >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << spota potpisuje Kosta Đuraković, sa kojim je Zemlja gruva već sarađivala na videu za pesmu Vucibatina. Video simbolički prati tekst pesme koja se bavi lepotom i teretom nasleđa. Konstantin iz "Zemlja gruva" kaže:

„Ljubitelj sam jednostavnih i pametnih video radova, i mislim da imamo jedan takav. Pesma Mama je deo naše proslave desetogodišnjice i uvod u sledeći ciklus rada "Zemlje gruva"

"Zemlja gruva" će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom.

Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert po ceni od 1000 dinara mogu poručiti OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.