Zemlja gruva - koncertom slavi deset godina postojanja! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 09.Nov.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemlja gruva - koncertom slavi deset godina postojanja! (VIDEO)

"Zemlja gruva" koncertom u Beogradu slavi deset godina postojanja! Njihovo prvo pojavljivanje na sceni bilo je na "Beoviziji" 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom "Čudesni svetovi".

"Zemlja gruva" ove godine slavi 10 godina od svog prvog  pojavljivanja na sceni, velikim koncertom u Beogradu, 08. decembra, u kultnoj sali SKCa. Prvo pojavljivanje "Zemlje gruva" na sceni bilo je na "Beoviziji" 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom "Čudesni svetovi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Nakon objavljivanja prvog albuma WTF is Gruvlend iz 2010.godine, i hitova "Najlepše želje" i "Nisam znala da sam ovo htela", "Zemlja gruva" je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države. Kao mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza, "Zemlja gruva" je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend. Vlasnici hitova koa što su: "Jednom je sada", "Sudopera", "U opasnosti", "Afrika", "Jače manijače", "Đango", "Vucibatina"... poručuju:

"Kada pogledamo šta smo postigli za ovih 10 godina možemo da kažemo da smo zadovoljni. Pre svega, uspeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo i mislimo da smo obezbedili jedno sigurno i prepoznatljivo mesto na sceni.  Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku  žurku kojom ćemo započeti sledeću dekadu gruva!"

Zemlja gruva će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa dragim gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom.

Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert po ceni od 1000 dinara mogu kupiti OVDE!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.