Željko Samardžić: Na mene niko nije pucao

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2012, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Samardžić: Na mene niko nije pucao

Pošto je objavljeno da se posle završetka koncerta Željka Samardžića u jednom klubu u Vodicama dogodila pucnjava, pojedini mediji pisali su da je naš pevač bio na meti, ali on to demantuje.

Demantovao da je bio na meti napadača: Željko Samardžić  

Samardžić, koji inače već godinama nastupa u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama u regionu, kaže da nikada nije doživeo neprijatnost, te da je uveren da obračun koji se desio nema veze sa njim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

"Šokiran sam pucnjavom, ali to nema nikakve veze sa mnom. Na mene niko nije pucao i u Hrvatskoj sam uvek lepo primljen i uvek dobrodošao. Godinama se trudim da širim ljubav i dobru energiju, kako u Srbiji tako i van njenih granica. Moja publika je miroljubiva i nikada nije bilo incidenata na nastupima, tako da sam i sam bio iznenađen kada sam čuo za ovaj događaj ", rekao je za beogradski Alo pevač i dodao:

 

"Već godinama imam uspešne nastupe u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Osijek, Rijeka, Makarska, Primošten), kao uostalom i ovoga puta u Vodicama, gde sam inače pevao i prošle godine. Nikakvih problema i neprijatnosti tokom mojih nastupa nigde nije bilo, a šta se dešavalo posle tri-četiri sata ujutro, kada sam ja završio koncert, saznao sam tek sutradan", rekao je Željko.

 

Hrvatski mediji pisali su da je posle nastupa Željka Samardžića pucano na noćni klub "Hacienda" u Vodicama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.