Zbog ovih razloga obožavaćete kokosovo ulje!

Izvor: Svet, 21.Jul.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovih razloga obožavaćete kokosovo ulje!

Kokosovo ulje nije iz čistog pomodarstva steklo popularnost u čitavom svetu. Naprotiv, ovo zaista isceljujuće ulje ima brojne dobre strane zbog kojih ćete se apsolutno zaljubiti u njega. Iako je fantastičnog i pomalo mističnog ukusa, ovo ulje ne morate isključivo koristiti i u kuhinji. 
Foto: Getty images Pročitajte i… Maslinovo ulje – “tečno zlato” za dugovečnost
Da li ste ikada probali da očistite šminku kokosovim uljem? Potrebno je bukvalno par kapi ili na vrh kašičice ulja koje ćete potom staviti na tupfer i skinuti šminku čudesno brzo. Tako malo dovoljno je da očistite pore, a istovremeno ćete negovati i hidrirati kožu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zbog ovih razloga obožavaćete kokosovo ulje!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jul.2016

Pročitajte i… Maslinovo ulje – “tečno zlato” za dugovečnost..Da li ste ikada probali da očistite šminku kokosovim uljem? Potrebno je bukvalno par kapi ili na vrh kašičice ulja koje ćete potom staviti na tupfer i skinuti šminku čudesno brzo. Tako malo dovoljno je da očistite pore,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.