Zbog KIJE SLOMIO RUKU?! ŠOK USLEDIO NAKON ŠTO JE IZDALA KNJIGU! Pevač se POTUKAO zbog NJE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog KIJE SLOMIO RUKU?! ŠOK USLEDIO NAKON ŠTO JE IZDALA KNJIGU! Pevač se POTUKAO zbog NJE?!

Nije mu lako...

Milan Stanković će i ove sezone biti član žirija Pinkovih zvezdica. On od njih ovoga puta očekuje više i smatra da će odabrani takmičari dati mnogo više nego u prethodnim sezonama.

Z*JEBAO SI SE SAD! Glumiš Kristijana na baterije! Zadrugari žestoko napali nvog vođu (VIDEO)

- Definitivno je da su oni porasli i krenuli nekim svojim putem. Neki su imali neke nastupe, prilaze im fanovi i klinci sa svih strana, i onda mogu da steknu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neku sliku o sebi, šta bi želeli da budu, kojom muzikom da se bave i slično. Voleo bih da se profilišu i budu stvarno spremni da dođu na scenu kao pravi pevači, a ne kao takmičari - rekao je Milan za telegraf.rs, a onda se osvrnuo na Sergeja Ćetkovića i Jelenu Tomašević, koji su napustili žiri ovog muzičkog takmičenja:

-  Sa njima mi je bilo jako lepo, ali ove godine očekujem više jer imamo pojačanje sa dve žene. Ja sam tu jedino muško... Mislim da će biti ludo, jako su zabavne i Kija i Nataša, koju dobro znam - rekao je Milan i našalio se kako mu je oduvek bila želja da bude Sulejman Veličanstveni.

BOMBA U ZVEZDICAMA! Nataša Bekvalac u žiriju, a tek da vidite ko je uz nju...

Kako su Stankovića već povezivali sa Kristinom Kijom Kockar, voditelj, videvši da mu je ruka u gipsu ga je upitao da li se zbog nje tukao:

- Da, tukao sam se zbog Kije. (smeh) Nažalost, pao sam. Trideset godina sam bio toliko smotan da prvi put polomim ruku, na fotografisanju u Dubrovniku - objasnio je Milan.

JESENJI DETOKS: Pripremite telo za zimu uz ovih PET trikova!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.