Zavirite u vilu Marije Karan, vrednu 3 miliona dolara

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2020, 12:58

Zavirite u vilu Marije Karan, vrednu 3 miliona dolara

Glumica Marija Karan živi u Sjedinjenim Američkim Državana već godinama, gde je udata za holivudskog producenta Joela Lubina. Iako su se njih dvoje nedavno razveli, kako pišu domaći mediji ona i dalje živi u luksuznoj vili koju su zajedno kupili. Marija je sada na Instagramu objavila selfi iz ogledala, i tako pokazala deo svog raskošnog doma. Ona se uslikala u kuhinji, koja je veoma prostrana, a glumica je pozirala u sasvim opuštenom izdanju. View this post on Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << “She needed a hero so that’s what she became.” #quarantine2020 #daybyday A post shared by Maria Karan (@marakaran) on May 22, 2020 at 6:55pm PDT Joel je navodno kupio ovu vilu na Sanset stripu 2011. godine od zvezde akcionih filmova Jasona Stathama, za čak dva miliona i sedamsto hiljada dolara. Reč je o građevini modernističkog stila i ravnih i oštrih linija, a kuća je opremljena s ukusom. Nameštaj je mahom minimalistički i sveden na najvažnije, a dominiraju nešto tamniji tonovi uz svetle detalje koji razbijaju monotoniju, a zbog visokih prozora kuća je puna svetlosti. Američki mediji ranije su već izveštavali o luksuznom domu slavnog para, u kome su oni organizovali umetničke izložbe. Pogledajte neke od fotografija u nastavku. The post Zavirite u vilu Marije Karan, vrednu 3 miliona dolara appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

RASKOŠ I LUKSUZ! Marija Karan PRVI PUT pokazala svoj dom: Sve pršti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020

Sve na svom mestu... Mariju Karan su ljubav i posao odveli u Sjedinjene Američke Države u gde živi već duži niz godina... Podsetimo, domaći mediji su preneli vest o njenom razvodu od holivudskog agenta Džoela Lubina, ali se par još uvek nije oglasio kako bi potvrdio ili demantovao ove vesti...Njihov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.