Zavirite u savršeni dom Eve Longorije (foto)

Izvor: Svet, 28.Apr.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u savršeni dom Eve Longorije (foto)

Glumica Eva Longorija je rešila da se oproba u dizajnerskim vodama.
Svestrana lepotica je posle glume, produciranja i pisanja kulinarskih vodiča, predstavila svoju liniju proizvoda za dom.
U saradnji s američkim lancem trgovina JC Penney, Eva je ostvarila svoj veliki san dizajnirajući svoju prvu ovakvu kolekciju. Pod imenom Eva Longoria Home Collection kriju se četiri ekskluzivna seta posteljina sa odgovarajućim zavesama inspirisanih egzotikom Maroka, Turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Španije koji će se svideti svim ljubiteljkama šik detalja.


Spajajući funkcionalnost sa luksuznim izgledom glumica je pokazala kako se dobro snalazi i na ovom polju. Neutralne nijanse sive i plave boje koje prevladavaju u kolekciji mešaju se sa lavandom, stvarajući relaksirajući efekat koji će zasigurno krasiti mnoge domove.




Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zavirite u savršeni dom Eve Longorije (foto)

Izvor: Scandal.rs, 28.Apr.2015

Svestrana lepotica je posle glume, produciranja i pisanja kulinarskih vodiča, predstavila svoju liniju proizvoda za dom...U saradnji s američkim lancem trgovina JC Penney, Eva je ostvarila svoj veliki san dizajnirajući svoju prvu ovakvu kolekciju. Pod imenom Eva Longoria Home Collection kriju se četiri...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.