Zavirite u privatni avion od 66 miliona dolara (video)

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u privatni avion od 66 miliona dolara (video)

Nacionalna asocijacija poslovnog vazduhoplovstva u junu je prestavila najnoviji privatni avion svoje vrste – Gulfstream G650ER. Ovaj avion privukao je ogromnu pažnju na konferenciji, a u snimku koji je tada nastao možete videti i zbog čega.
Ovaj dugo čekivani avion vredan je 66,5 miliona dolara i može da leti brzinom koja čini devet desetina brzine zvuka.
Gulfstream G650 dobio je dodatak “ER”, što znači “produženi domet”, ali to nije jedina njegova dobra strana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Već sada je napravljena lista čekanja sa koje će poslednji avion biti isporučen 2017. godine. Ova fensi letelica opremljena je najsavremenijom tehnologijom i može da primi do osam putnika, od kojih šest može udobno da prespava u njemu. Tu su i zabavni sadržaji i HD ekrani, a kupatilo i kuhinja odvojeni su posebnim zidovima.
Pogledajte kako avion izgleda.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zavirite u privatni avion od 66 miliona dolara (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Ovaj dugo čekivani avion vredan je 66,5 miliona dolara i može da leti brzinom koja čini devet desetina brzine zvuka...Gulfstream G650 dobio je dodatak “ER”, što znači “produženi domet”, ali to nije jedina njegova dobra strana. Već sada je napravljena lista čekanja sa koje će poslednji...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.