Zavirite na poslednje pripreme pred Ples sa zvezdama

Izvor: Prva.rs, 01.Jun.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite na poslednje pripreme pred Ples sa zvezdama

Frizura i šminka su spremni i šou može da počne. Spremni su i takmiari koji jedva čekaju da izađu na plesni podijum.
"Ja direktno idem u baraž", kroz šalu kaže vanesa koja će večeras igrati pasodoble.
Ali Vanesa je u baražu neustrašiva jer je već tri puta zaredom sa svojim partnerom Vladom uspešno prolazila dalje.
"Ako završim u baražu nikog ne puštam dalje. Možda jedino Ivana Mihailovića koji će pobediti", kaže Vanesa.

Nigor je kako kaže dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << večeras nezahvalan zadatak, a to je englesiki valcer.
"Standardne plesove je veoma teško igrati, a pogotovu kada igram sa partnerkom koja je dosta niža od mene. Čak su mi i profesionalni plesači rekli kako to i za njih predstavlja veliki problem. Ali daćemo sve od sebe da prođemo dalje", iskren je Nigor.
Večeras vas čeka veoma uzbudljiv šou i veoma zanimljive plesne tačke, tako da od 21 čas budite uz kanal Prve televizije, a na našem sajtu nastupe komentarišite sa pevačicom i pobednicom TLZP-a Anom Kokić.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Ples sa zvezdama”: Niggor i Jelena napustili takmičenje!

Izvor: Svet, 01.Jun.2014

22:00 Nakon odigranih plesova u duelu, žiri je glasao, te je njihovom odlukom odlučeno da šou večeras napuštaju Igor Lazić Niggor i njegova partnerka Jelena Borović. Sva tri muška člana žirija, Nikola, Kostja i Aleksandar glasali su za Vanesu, te tako glas predsednice žirija, Marije Prelević...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.