Žarko Laušević nije došao na venčanje ćerke Asje

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žarko Laušević nije došao na venčanje ćerke Asje

Legendarni glumac Žarko Laušević koji već petnaest godina boravi na teritoriji Amerike, nije prisustvovao venčanju svoje ćerke Asje i njenog dugogodišnjeg dečka Nikole Boškovića, koji su se 9. avgusta venčali u Crnoj Gori.

Iako posle izlaska iz zatvora živi i radi u Americi, Žarko Laušević je posle petnaest godina krajem maja posetio Crnu Goru i Srbiju, ali se zbog teške ranije situacije kojom je "obeležen" i eventualnih problema zbog krvne osvete, nije usudio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da dođe na svadbu svoje mezimice.

Laušević nije ni na koji način želeo da svojoj Asji pokvari najlepši dan pa se strahujući da će svatove i mladence dovesti u nepriliku, teška srca nije pojavio, piše magazin "Story".

Asja se za dugogodišnjeg dečka udala u subotu 9. avgusta na brodu koji je od trenutka isplovljavanja iz Tivta (18h) pa do vraćanja u luku (oko ponoci) sve vreme plovio, a među najveselijima bili su Žarkova bivša supruga Maja i sin Dušan.

Autor: B.B.

Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.