Zar opet: Sara Jo promenila frizuru?! (video)

Izvor: Svet, 21.Maj.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar opet: Sara Jo promenila frizuru?! (video)

Fanovi Sare Jovanović iznenadili su se kada je pevačica na svom Instgram profilu okačila video koji je kod većine njih izazvao pravi šok, jer su za trenutak pomislili da je njihova ljubimica opet promenila frizuru.
Naime, ako video klip odgledate do kraja shvatićete da je ova “promena” imidža u stvari Sarina šala koja je uspela da nasmeje njene fanove i pokupi gomilu lajkova.
Pogledajte o čemu je reč:

A video posted by Sara Jovanović (@sarajoofficial) on May 20, 2015 at 8:43am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zar opet: Sara Jo promenila frizuru?! (video)

Izvor: Scandal.rs, 21.Maj.2015

Fanovi Sare Jovanović iznenadili su se kada je pevačica na svom Instgram profilu okačila video koji je kod većine njih izazvao pravi šok, jer su za trenutak pomislili da je njihova ljubimica opet promenila frizuru...Naime, ako video klip odgledate do kraja shvatićete da je ova “promena” imidža...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.