Raskinuli Kilibarda i Kajganić!

Izvor: S media, 06.Mar.2011, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskinuli Kilibarda i Kajganić!

Voditeljka Marija Kilibarda i njen verenik Ognjen Kajganić raskinuli su trogodišnju vezu zbog prevelike udaljenosti i nedostatka emocija! Naime, iz izvora bliskih voditeljki, nekadašnja „bingo cica“ nije više mogla da podnese pritisak da njena jača polovina živi u Atini, a da se viđaju samo kada ona ima vremena da ode kod njega u posetu.

- Marija i Ognjen su zaista dobro funkcionisali, ali samo dok je ona imala dosta vremena i mogla često da ga posećuje u Atini, gde on igra >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rukomet za ESN Vrilisiju. Budući da je prešla na drugu televiziju i da priprema novu emisiju, više nema toliko vremena da putuje, a ono čemu se nadala je da će on uskoro prestati da se bavi rukometom, vratiti se u Srbiju i možda započeti trenersku karijeru. Međutim, ništa od toga se nije dogodilo, a ljubav ipak nije mogla da izdrži toliku udaljenost. Veza je trpela, pa su odlučili da se rastanu potpuno prijateljski - kaže za Alo izvor blizak Mariji.

Kako bismo potvrdili informaciju o raskidu, pozvali smo atraktivnu voditeljku, koja je bila veoma uznemirena i nije želela da komentariše informaciju o raskidu sa dečkom.

– Ne mogu sada da pričam jer imam veliki problem. Zaista ne mogu sada da se bavim time, molim vas, izvinite - bilo je sve što je Marija drhtavim glasom.

Marija Kilibarda na Prvoj

Veza Kilibarde i Kajganića započela je u februaru 2008. Godine, kada ih je upoznala zajednička prijateljica, a ljubav im se desila gotovo na prvi pogled. Posle samo pet meseci, novine su pisale o njihovoj veridbi, a godinu dana kasnije mediji su objavili vest o raskidu. Međutim, njihova veza je tada ipak odolela iskušenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raskinuli Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić!

Izvor: Svet, 06.Mar.2011

Voditeljka Marija Kilibarda i njen verenik Ognjen Kajganić raskinuli su trogodišnju vezu zbog prevelike udaljenosti i nedostatka emocija! Naime, kako "Alo!" saznaje iz izvora bliskih voditeljki, nekadašnja "bingo cica" nije više mogla da podnese pritisak da njena jača polovina živi u Atini,...

Nastavak na Svet...

Raskinuli Marija Kilibarda i njen verenik Ognjen Kajganić

Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Mar.2011

Atraktivni par Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić stavili su tačku na svoju trogodišnju ljubav koja se ugasila zbog udaljenosti, saznali su domaći mediji. Romansa koja je duže vreme opstajala uprkos čestoj udaljenosti, ipak je poklekla nakon što je zgodna crnka dobila nov angažman

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.