Za muškarce: Kako da iskoristite zimu da smuvate devojku?

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za muškarce: Kako da iskoristite zimu da smuvate devojku?

Zima ne mora biti dosadna. Sedenje u kuću uz TV, kompjuter i knjigu nisu jedine zanimacije. Pozovite devojku koja vam se sviđa i priredite joj zimsku čaroliju!

Ne morate čekati proleće kada sve cveta da biste našli devojku ili smuvali neku koja vam se dopada. Iako je hladno, zima može da vam pruži idealnu priliku za novu ljubav. Evo i kako:

Klizanje

Pozovite je na klizanje, nije skupo, a zabavno je. Ako nije vešta na ledu eto prilike da budete >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njen vitez – pridržavate je, podižete kada padne, pazite da neko ne naleti na nju… Kada se umorite, ona, ne vi – jer vama u njenom društvu nije teško (reci joj to obavezno), sledi čaj, ili još bolje kuvano vino. Ako ni posle zamornog klizanja i opijajućeg vina, ona ne shvati da ste baš vi njen idealan muškarac, odustanite.

Šetnja

Ko ne zna da kliza može da se šeta. Zimske večeri mogu biti romantične – sneg koji svetluca na mesečini i škripi pod nogama, lake teme za razgovor, možda termos sa čajem… Idealni uslovi za upoznavanje i zbližavanje. I jutarnja šetnja je super. Grudvanje, pravljenje Sneška Belića, možda koji spust na sankama pozajmljenim od dece u parku… pokazeće vas kao muškarca koji ima duha, mašte, optimizma, a to su osobine koje ne ostavljaju ravnodušnim.

Skijanje

Pozovite je na skijanje, ako imate novca. Predložite neku bajkovitu planinsku kućicu u kojoj ćete se odmarati uz kamin i čaj s rumom, nakon celodnevnog spuštanja niz bele padine. Obavezno rezervišite termin samo za vas dvoje u obližnjem bazenu ili sauni, ali i šampanjac da nazdravite početku nove romanse.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.