Za Votersa se gradi najveća scena na svetu

Izvor: Poznati.info, 27.Avg.2013, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Votersa se gradi najveća scena na svetu

Engleski muzičar i humanista 1. septembra nastupa u Beogradu. Od masivne opreme, koja stiže u čak 25 šlepera, biće formirane dve “pokretne” bine

ENGLESKI muzičar i humanista Rodžer Voters, koji će 1. septembra održati koncert u “Kombank areni”, stiže u petak uveče u Beograd, odmah posle nastupa u Sofiji. Istog dana u najvećoj dvorani na Balkanu počeće da se gradi remek-delo jednog od osnivača “Pink flojda” i najveća muzičko-scenska produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na svetu. Od masivne opreme, koja stiže u čak 25 šlepera, biće formirane dve “pokretne” bine. Prva i glavna bina dimenzija je 30,5 puta 7,9 metara i razdvojena je zidom od druge veličine 25,6 puta 4,8 metara. Dubina kompletne konstrukcije je 4,8 metara. Glavna odlika “roling” bina je to što se formiraju na prostoru partera, a zatim se “dovezu” do ciljne pozicije. Zid koji će deliti bine takođe je impresivnih dimenzija, dužine 72, a visine 11 metara. Formira se iz kartonskih kutija od kojih jedna teži 4,5 kilograma i dimenzija je 142 puta 76 centimetara. Za izgradnju zida potrebno je 450 kartonskih cigli. Deo zida formira se i po tribinama. Cigle se ručno unose, a za njihovo podizanje koristi se pet liftova.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.