ŽIVA JE - DOBRO JE: Dramatična objava Lune Đogani nakon što je NESTALA na nekoliko dana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVA JE - DOBRO JE: Dramatična objava Lune Đogani nakon što je NESTALA na nekoliko dana (FOTO)

Obratila se pratiocima.

Vicešampionka "Zadruge" Luna Đogani i nakon okončanja rijalitija u Šimanovcima izaziva veliku pažnju javnosti. Svaki njen korak se prati, a iako se čini da je te veze definitivno presekla, neprestano je dovode u spregu sa ostatkom ljubavnog trougla iz Bele kuće - Kristinom Kijom Kockar i Slobom Radanovićem.

Luna je veoma aktivna na Instagramu gde pratioce redovno izveštava o novinama iz njenog života otkako je napustila imanje u Šimanovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - od letovanja do otvaranja butika. Zato su se mnogi zapitali što je čak pet dana "postila" kada je Instagram u pitanju - nije bilo nijedne objave.

Posle dve usputne objave, Đoganijeva je sada okačila dramatičan status u kome sve obaveštava da je živa, pošto je čula razne teorije.

Samo da javim da sam živa, posto čitam razne teorije 😂💕✌️ Volim vas ❤️

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani) дана 22. Јул 2018. у 1:11 PDT

- Samo da javim da sam živa, pošto čitam razne teorije. Volim vas - napisala je Luna u opisu fotografije uz emotikone srca, kao i one koji plaču od smeha. Nije objasnila na kakve teorije misli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SMESTA PRASNULA! Dajanu pitali o bivšem suprugu Žiki: Razbesnela se, pa SMESTA PREKINULA intervju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.