ŽELJKO RSTIĆ EKSKLUZIVNO ZA SCANDAL! Vesna je moja prošlost! Ponosno ću pokazati novu devojku!

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO RSTIĆ EKSKLUZIVNO ZA SCANDAL! Vesna je moja prošlost! Ponosno ću pokazati novu devojku!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Nakon izjave Vesne Zmijanac da je njen dugogodišnji dečko Željko Rstić prevario sa voditeljkom Grand TV Tamarom Stojmirov pozvali smo je ali ona nije želela da se meša u njene izjave pa nam je kratko odgovorila:

- Nemam komentar!

Iako smo pokušali da od Tamare izvučemo nešto više ona je završila razgovor kulturno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i ljubazno:

- Mi smo kolege, hvala vam na razumevanju.

Sa druge strane Željko je bio nešto rečitiji pa je o čitavoj aferi rekao sledeće:

- Šta je bilo, bilo je. Vesna je moja prošlost i o tome ne bih ništa više komentarisao jer nemam ništa ružno da kažem. Uživam i lepo mi je, a kada budem želeo da predstavim svoju novu devojku to ću sa ponosom da uradim jer se nisam stideo nijednog svog izbora.

A u novom broju SCANDAL!-a STRIPTIZ FOTOGRAFIJE DARE BUBAMARE! Takođe pročitajte i zbog čega Katarina Grujić ide na operaciju. SCANDAL! u prodaji na svim kioscima.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Željko Rstić ekskluzivno za Scandal: Progovorio o razlazu sa Vesnom

Izvor: Svet, 15.Avg.2014

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content. Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content. Nakon izjave Vesne Zmijanac da je njen dugogodišnji dečko Željko Rstić prevario sa voditeljkom Grand TV Tamarom Stojmirov pozvali smo je ali ona nije želela da se meša u njene izjave pa nam je kratko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.