ZBOG NJEGOVOG ULASKA NEĆU MOĆI DA SPASIM BRAK! Matora u šoku, stiže Anitin bivši da ODSVIRA KRAJ?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 17:03

"ZBOG NJEGOVOG ULASKA NEĆU MOĆI DA SPASIM BRAK!" Matora u šoku, stiže Anitin bivši da ODSVIRA KRAJ?!

"Ja sam mu i digla cenu!"

Zadrugarka Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović su sinoć imale žestoku svađu, tokom koje su više puta pomenule definitivni razvod braka.

Kasnije su uspele malo da primire strasti, ali ta situacija nije dugo potrajala.

Tomićeva je danas iskoristila priliku da se požali cimerki u trenutku dok je Anita bila u prodavnici. Matora je priznala da je šokirana odnosom sa svojim "piletom", jer nije baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srećna u braku, a i sluti da će neki Anitin bivši momak ući uskoro u rijaliti da im pokvari odnos.

- Znam da će da uđe neki bivši, jer sam mu sad digla cenu. Znaju da sam srčana, da imam reakciju. Gledam da spasim brak ako mogu, ako ne, ćao - zdravo! Mislila sam da će mi biti mnogo lepše sa njom, ali sam se zaj*bala. Previše sam sebe precenila. Još ona nervozna klinka, neiživljenja. Da nisam popustila sad, ona bi razlupala prodavnicu - ispričala je Matora.

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.