ZBOG MILJKOVIĆA IMALA PROBLEME: Maja Marinković pričala kroz šta je sve PROŠLA zbog Marka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG MILJKOVIĆA IMALA PROBLEME: Maja Marinković pričala kroz šta je sve PROŠLA zbog Marka! (VIDEO)

Nije joj bilo lako!

Zadrugarka Maja Marinković sinoć je ušla u ''Zadrugu 3'', a njen ulazak je obradovao Miljanu Kulić za koju su svi smatrali da će ući u sukob sa njom jer ju je Lazar Čolić Zola muvao letos.

Ipak, oni su rešili nesuglasice pa je Maja nastavila da se upoznaje sa ostalim zadrugarima koje u Beloj kući prvi put vidi, ali i sumira utiske sa starim cimerima. Boru Santanu je zanimalo kako je narod reagovao na nju posle druge sezone. Ona je na njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenađenje rekla da je imala neprijatnu situaciju sa ženom koja podržava Marka Miljkovića.

- Napala me je jedna žena, kad sam bila na Kopaoniku. Ja došla u taj smeštaj i žena na recepciji mi kaže da ja nisam ovde dobrodošla i da treba da idem kući, da je Marko njihov, da je Luna dobro dete. Ja ono u šoku joj rekla da je rijaliti završen i da me ostavi na miru - rekla je Maja pa nastavila:

- Posle ja to rekla mojoj mami i ona pozvala direktora tog smeštaja. Ta žena je dobila otkaz. Mislim, nije moja želja bila da ona ostane bez posla, nego da joj se ukaže na ponašanje - govorila je Marinkovićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.