ZAJEDNIČKI RANI RADOVI Maje i Aneli: SKANDALOZNI SNIMAK - Još jedan žestok udarac iz spoljnog sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 23:44

ZAJEDNIČKI RANI RADOVI Maje i Aneli: SKANDALOZNI SNIMAK - Još jedan žestok udarac iz spoljnog sveta

Verna podrška rešila da ne sedi skrštenih ruku!

Aneli Ahmić je svojim ljubavnim i porodičnim odnosima privukla pažnju medija i javnosti tokom svog boravka u rijaliti šou programu "Elita". Njena emotivna priča sa Marinkom Zovkom privukla je dosta interesovanja. Mediji su izveštavali da joj je tadašnji dečko često darivao skupu garderobu i vodio je na luksuzna putovanja, stvarajući sliku glamuroznog života.

Međutim, tokom njenog učešća u pomenutom rijalitiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aneli je otvorila srce i ispričala priču o svom sadašnjem suprugu, Asminu Durdžiću, preduzetniku poreklom iz Cazina, koji živi i radi u Lincu. Njih dvoje su se upoznali putem društvenih mreža i brzo su razvili intiman odnos. Aneli je brzo ostala trudna i devet meseci kasnije su dobili ćerku Noru. Asmin je potom uplovio u vezu sa Stanijom Dobrojević, a nakon ljubavnog brodoloma i Aneli u vezu sa Markom Janjuđevićem Janjušem koji ima i ženu i ćerku napolju.

Međutim, Janjuš je i bivši momak starlete Maje Marinković i mnogi uviđaju da Maji nije pravo što Jaško poklanja toliku pažnju Aneli i pokušava da je diskredituje na svaki mogući način.

Maja je mnogo toga promenila na sebi, a na njenom Instagram profilu mogu se naći fotografije pre operacija. Naime, ona je nekada potpuno drugačije izgledala, pa je na prvi pogled teško perpoznati sa starih slika, što su fanovi odmah dočekali spremno i iskoristili da postave jednu pored druge i time dokažu da je Aneli po njihovom mišljenju prirodna lepotica. Pogledajte i prosudite sami.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.