ŽABAC KREKA dolazi u bioskope: Obradujte najmlađe! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽABAC KREKA dolazi u bioskope: Obradujte najmlađe! VIDEO

Žabac Kreka dolazi u bioskope od 20. avgusta ove godine! Obradujte najmlađe sjajnim animiranim filmom!

ŽABAC KREKA priča priču o žabi po imenu Kreka koja ima krizu identiteta. Za razliku od ostalih žaba, Kreka mrzi da skače i ima averziju prema vodi. Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu...

Zajedno s najboljom prijateljicom, letećom vevericom, upustiće se na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mestom u ovom svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Zabuna će tek nastati kad Kreku hipnotiše prevarant koji će ga naterati da veruje da je princ zarobljen u ljudskom telu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše... I da mu je ljubav njegovog života sve vreme bila pred očima.

Uloge tumače:Milan Antonić, Mirjana Jovanović, Nataša Balog, Ana Simić, Dragan Vujić Vujke, Milan Tubić, Peđa Damnjanović, Marko Filipović i Ivan Perović.

Pogledajte trejler:

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.